PASCALE KINANGA

Geboren in Brussel in 1973, Pascale Kinanga is romanist en leerkracht, maar daarnaast studeerde ze de podiumkunsten op de academies in Brussel gedurende tien jaar. Ze speelde in diverse theaterproducties en films.
Ze heeft als actrice en producent gewerkt voor de realisatie van vier kortfilms van Alexey Dmitriev en een kortfilm van Robert Dragot Alpha Omega.

Voor meer informatie over de artistieke ervaring Pascale Kinanga kunt U terecht op :ALAIN BOTTE

Geboren in Frankrijk in 1961, Alain Botte studeerde piano aan de Koninklijke Conservatoria van Bergen en Brussel bij Andre De Groote en Dominique Cornil en volgde privé-lessen bij Annie Ehrat.
Als pianoleraar en liefhebber van oude instrumenten, is hij ook geïnteresseerd in andere artistieke disciplines. Hij nam lessen in voordracht en toneel in Brussel en speelde in twee films van Alexey Dmitriev.
Hij heeft klassieke werken opgenomen voor de soundtrack van de film Il n'y a pas de Miracle et Le Divorce van Alexey Dmitriev en heeft deelgenomen aan de kortfilm geproduceerd door de vzw Concertation-productions als een productie-assistent en scenograaf.NICOLAOS ZAFIRIOU

Licentiaat in de Informatie en Communicatie "aan de UCL en "Technieken van Cinematografie" op de INRACI, Nicolaos Zafiriou heeft ondertussen al heel wat ervaring in de professionele audiovisuele wereld.. Voornamelijk werkzaam als Director of Photography, heeft hij het beeld van heel wat kortfilms gecoordineerd, evenals musicale clips of video's die geprojecteerd werden op evenementen. Daarnaast heeft hij zich ook gespecialiseerd in de kalibratie (video mastering en Apple Color Red Giant Magic Bullet, hij heeft voor TV-Brussel gewerkt, ... en heeft heel wat muziekclips gerealiseerd).

Sinds meer dan een jaar heeft hij ook vele professionele concerten gefilmd (Concert DJ Jazzy Jeff, DJ Premier, Blackstreet, Skip de Use, Jeronimo Suarez, Puggy, Joshua , Lords of the Underground, DAS EFX, ...).

En dit jaar heeft hij zich voor het eerst gelanceerd in de realisatie van een clip voor de nieuwe single van Moby, "Wait for me". De video, geinspireerd door de mythe van Orpheus kreeg zeer positieve recensies tijdens de clipwedstrijd "Wait for Me", georganiseerd door de muzikant zelf.

Hij heeft ook ervaring opgedaan in de productie door een lange en intensieve stage te volgen bij het produktiehuis La Parti Production Company (producent van 'Paniek in het Dorp "," Waar is de hand van de man zonder hoofd, "" Calvaire " ...).

In de vzw Concertation-production is hij actief geweest als cameraman van een aantal kortfilms en als etalonneur van "La Suite de Brussel"

Overigens werkte hij ook als fotograaf (hij werkte onder meer in de Hallen van Schaerbeek, ...) en naast zijn audiovisueel werk, is hij actief in een andere domein, het domein van de basketbal (een passie van hem), als "Delegate Team / Manager " bij grote internationale wedstrijden (U18 Europees Kampioenschap 2009, 2010 Euroleague Final 4, ...).